Fitnessboller

Træning og identitet

16492198_10211756434203370_974883655_o.. Ja, jeg indrømmer gerne, at jeg træner meget og har samtidig også høje forventninger til mig selv, især omkring min træning. Hvilket måske også er årsagen til, at det er så stor en del af min egentlige identitet. Hvis jeg stoppede med at træne, ville jeg miste en stor og vigtig del af mig selv, og jeg ville savne det som en sindssyg. Ikke blot fordi det er her jeg har mit “mig-tid” men ligeså meget fordi, jeg elsker den stemning og det sociale det faktisk også bidrager med.

Jeg var før jul med i et interview, hvor der blev spurgt til, om træning var blevet en del af min identitet, og jeg måske kun blev set som hende fitnesstøsen, og ikke som Rikke. (Ikke helt ordret, men I forstår pointen) Men faktum er det, at selvom  træning er så stor en del af mig, så er det noget jeg stadig ikke vil være foruden, og slet ikke alt det gode det har bidraget med, især socialt! Træning er for mig ikke kun mit frirum, men det er også herigennem jeg har fået nogle af de alle bedste bekendtskaber, for ikke at nævne min dejlige kæreste! Jeg har fået en sund og stærk krop med oven i hatten, opmuntrende tilråb under diverse udf’ørte PR, utallige skulderklap, kaffedates på kryds og tværs, og en utrolig stor viden omkring en sund tilgang og kroppens velværd – noget der efterhånden har fået så stor en betydning for mig, at jeg ikke har lyst til at skrue ned. Fordi det gør mig glad, og til lige præcis den jer er! 🙂

Ha en rigtig god weekend!

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fitnessboller