Hjemmelavet müsli
.. Mhm! Som så meget andet, så smager hjemmelavet altså bare tusinde gange bedre! Og så ved man samtidig også, hvad den indeholder, og ikke indeholder – som blandt andet en masse sukker! 🙂
For at den selvfølgelig ikke bliver helt tør og kedelig, skal der noget sødt til. Som erstatning for sukker brugte jeg Zero Gold fra Bodylab. Det er en kaloriefri sukker erstatning, der både får müslien til at smage mere sødt, og samtidig klistrer den det sammen og giver den sprødhed og knas – total winwin 😉
Det skal du bruge;
3 dl havregryn
1 dl mandler
4 spsk Zero Gold
2 æbler
1 dl kokosmel
1 dl solsikkekerner
Sådan gør du;
Hak mandlerne i halve – jeg kan godt lide dem lidt grove. Og hak ligeledes æblerne i tern. Bland derefter det hele i en skål og fordel det på en bradepande, der efterfølgende sættes i en forvarmet oven på 175 grader i ca. 20 minutter. Jeg rørte jævnligt i blandingen, for at få det sprødt overalt. Lad den køle af i 15 minutters tid, før den pakkes væk.
Velbekomme 🙂
Indeholder affiliate links
Ej det ser lækkert ud! det må jeg prøve at lave
http://frederikkevexoe.bloggersdelight.dk/?preview=true