Mine fitnesshemmeligheder

Dagens “Jeg ku’ godt”

.. Det søndag! Hvilket også er den første søndag i det nye år hvor jeg kan holde velfortjent fri. Hver weekend siden 2017 start har stået på skole lørdag og søndag, da jeg pt er i gang med grundforløbet ved personligtræner udannelsen. Denne var jeg så til eksamen i igår, så nu holder jeg fri og venter spændt på resultatet. Derfor ville nedenstående sat chill-tøj ikke være helt dårligt. Hvor sødt er det ikke lige?! Total match og mega forårsfin! 😛
billede-uden-titel1

Nu vil jeg få drukket resten af min kaffe (den tredje kop, ups) som er blevet nydt i et stille og roligt tempo, og så få pakket tasken og smutte i fitness! 🙂
Ha’ en smadder dejlig søndag alle sammen <3

signatur

1 kommentar

  • Maria

    Hej Rikke! Lækkert indlæg! Spændt på resultatet 🙂 hvor har du fundet det fede Nike-sæt henne? Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine fitnesshemmeligheder