Vand på den sjove måde

Træning gør glad

jas.. Kender I det? At man kan blive sådan helt overrasket over, hvilken effekt en gennemført lækker træning kan have på ens humør? Dagen kan starte noget så surt med spildt havregryn ud over det hele og strid modvinde hele vejen ind til studiet – en tro kopi er undertegnets morgen..


16244670_10211629745836240_1449584451_o
Jer, der ikke følger med på min snap: “rikkevinbech” skal da ikke snydes for morgendagens fest… 😀

Ikke noget man sådan jubler over. Og dagen fortsætter egentlig i det humør. Det er heller ikke ligefrem fordi træningen på daværende tidspunkt føles særlig tiltrækkende, hvorimod en tur hjem under dynen med snoller lyder langt bedre! Men af sted det nu alligevel gik, for tasken var jo pakket. OG HOLD NU KÆFT EN TRÆNING! Jeg var seriøst flyvende på vejen hjem (der var jo også medvind nu) men jeg vil nu også give træningen lidt credit for det!
Og det satte lidt nogle tanker igang, imens jeg trappede løs i pedalerne – for hvor er det altså vildt, hvordan en time “mig-tid” hvor jeg kan kravle ind i min egen verden og bare få afreageret igennem en masse tunge vægte, kan få mit humør til at vende 180 grader. Oven på sådan en omgang, hvor kroppen har givet alt hvad den har og er helt død, så føler jeg, at jeg lever mere end nogensinde! 🙂

Er der andre, der kan sætte sig ind i sådan en situation, eller kender følelse? <3

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vand på den sjove måde