Derfor er trænede kvinder, den bedste kæreste ;-)

Kyllingspyd og nuddelsalat

p1040173

.. Som blandt andet var en del af “ugens madplan” jeg postede tidligere på ugen. Retten er super simpel, og til trods for, at det stort set er samme ingredienser, vi normalt spiser til aftensmad, gør det en kæmpe forskel, når man anretter det eller når det tilberedes lidt anderledes 🙂

Du skal bruge; (til 2 personer)

  • 350g kyllingfilet – jeg brugte inderfilet
  • 1 spsk oliven olie
  • 2 fede hvidløg
  • krydderier – har brugte jeg kyllingkrydderi, chili, salt og peber
  • 100g fuldkornsnudler
  • 150g sukkerærter
  • ½ broccoli
  • 2 stor revet gulerod
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 håndfuld peanuts

jap1040155Sådan gør du;
Bland først marinaden til kyllingen af olivenolie, hvidløg og krydderierne. Skær derefter kyllingen i mindre stykker og vend det i posen med marinade. Lad den stå og trække imens nuddelsalaten forberedes. Put nudlerne i en gryde og hæld dem over med kogende vand. Lad dem her trække i 10 minutter. Imens skyldes, snittes og hakkes de resterende grøntsager, og de svitses på panden – hvor nudlerne efterfølgende blandes i. Imens nuddelsalaten står og simrer, sættes kyllingestykkerne på spyd, som enten grilles eller svitset på panden i ca. 10 minutter. Nuddelsalaten toppes til slut med peanuts, og middagen er serveret. velbekomme 🙂

signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor er trænede kvinder, den bedste kæreste ;-)