Dagens intervalsprint

Det har jeg aldrig i mit køkken

.. Jeg lavede på et tidspunkt et indlæg med ting jeg altid har i mit køkken, og nærmest ikke kan være foruden – det kan læses HER. Og da lovede jeg også et indlæg om de ting, som jeg så absolut ikke kan have stående i mit køkken… 😛 Både fordi jeg enten spiser det til der ikke er mere, men også ting, jeg bare ikke kan fordrage!billede-uden-titel

  • Dadler – Åh hvor jeg elsker dadler! Det er ren karamelguf og bare slet ikke til at stoppe med igen. Især her i juletiden, hvor dalder bruges meget til alternativer i bagværk, kan det være svært at lade dem være indtil de skal bruges til det, som du jo i første omgang er købt for
  • Selleri – så er vi godt over i den helt anden boldgade. Selleri er nok det jeg først kommer i tanke om, hvis folk spørger mig hvad jeg ikke kan lide, hverken smagen eller lugten, puha! Og så de der forsøger at peppe sellerien op med peanutbutter, der står jeg helt af! Kan næsten blive helt arrig over, at man mixer noget så godt som peanutbutter med noget så ulækkert som selleri! 😀
  • Ost – er seriøst også bare godt! I alle former. Men skive ost er især farligt at have stående i køleskabet. Bare sådan lige til at tage og spise af – ostehaps var også et kæmpe hit i madpakken, da jeg var lille
  • Mørkt chokolade – smager seriøst også bare for lækkert! Selvom det bliver købt til kun (!) at skulle komme på morgengrøden, skal jeg oftest være heldig, hvis der i det hele taget er mere til kommende morgen..
  • Peanutbutter og ske – det er himmelsk! Under min sidste konkurrence diæt, måtte jeg stille dem ud i skuret, for ikke at falde i. En kæmpe svaghed jeg har
  • Ingefær – nej puha! Jeg ville så gerne være med på bølgen, og især have kunne passe ekstra godt på mit immunforsvar her over vinteren – og jeg forsøgte mig da også.. Både i tea, som piller eller i shot, men ned ville det bare ikke! Den smag kan jeg simpelthen ikke udstå! 😛

Er der ting I aldrig har i jeres køkken, af den ene eller anden grund? 🙂

signatur

2 kommentarer

  • Trine Thy

    Friske dadler kan jeg slet ikke holde mig fra, den ene ryger ned efter den anden! Min svaghed er også ved mørk chokolade – det er så nemt at knække en firkant af. Eller flere. Jeg har lidt nemmere ved at have pb stående fordi der alligevel skal lidt til før jeg åbner skuffen, tager en ske, skruer låget af og så dipper. De 2 andre ting er jo hurtigere at gå til 😮

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • RikkeVinbech

      Præcis! Tror du har ret i, at det fordi det er så lige til – er glad for jeg ikke er den eneste 😛
      Meeeeen, jeg er nu alligevel også villig til at bruge kræfter på pb, om den så stod bagerst i skabet – det er ren afhængighed 😀 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens intervalsprint