Husker du at drikke vand?

Derfor træner jeg så meget som jeg gør

img_2770.. For nogen kan det virke som ret voldsomt, når jeg fortæller, at jeg typisk træner 5-6 gange i løbet af en uge. Specielt fordi jeg også har to forskellige jobs ind over samtidig, og bloggen her taget faktisk også lidt tid. Men det er præcis derfor jeg træner – for at få ny energi og overskud, til at komme igennem en travl hverdag. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg elsker at min dag er fyldt til sidste minut, og jeg har altid en masse bolde i luften, så for at holde hovedet klart, er mine træninger yderst nødvendige, da det er her igennem jeg får min power – hvor skørt det end lyder. Jeg vil næsten gå så langt til at sige, at min hverdag afhænger af min træninger, forstået på den måde, at jeg sover bedre om natten, hvis kroppen er træt på den rigtige udkørte måde, fremfor bare at hovedet af træt efter arbejde. Og en god nats søvn har indflydelse på hele dagen efterfølgende. Derudover går min træning og sundt kost også hånd i hånd, da jeg får en større lyst til at spise sundere og varieret, når jeg samtidig er fysisk aktiv. Og så passer jeg mig bare generelt på min krop, og ønsker det bedste for den, så jeg kan føle mig godt tilpas og være tilfreds, når jeg kigger mig i spejle – for det har selvfølgelig også en stor betydning! 🙂
Så ja, jeg træner ren og skær af lyst, og fordi min træning gør så meget godt for mit helbred, min hverdag og mit hoved 🙂

Hvad svarer I, når I bliver spurgt hvorfor I træner?

 

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Husker du at drikke vand?