Sådan holder jeg min hud fin

Julesalat

15311636_10211104578427383_352131248_o.. Af den lidt sundere slags, men som samtidig udstråler jul som bare pokker! Både farvemæssigt, men også smags mæssigt. Så den kan uden tvivl sagtens harmonere med resten af det store julebord 🙂

Du skal bruge;

  • ½ rødkål
  • 1 stor appelsin
  • 1 æble
  • ½ grantæble
  • en håndfuld valnødder
    ja

Sådan gør du;
Snit rødkålen i strimler og læg det i en skål med vand og lidt salt. Lad den her stå og trække i 30 minutter. Ryst kålen for vand og læg det over i salatskålen. Her tilsættes æblet, der er skåret i både, og appelsinen, der er skåret i tern. Grantæblekernerne vender derefter i, og salaten kan toppes med valnødderne og appelsinsaft
Velbekomme 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan holder jeg min hud fin