Når jeg bliver stor, vil jeg gerne;

Et kæmpe skulderklap – til mig selv!

14305458_1066408860140054_6694310831537331931_o.. Er det nu også tilladt?! Sådan at skulle have den frækhed til lige et kort sekund at hæve sig selv over andre, eller en smule mildere sagt, give sig selv den frihed til at måtte rose sig selv engang i mellem – og ja! Det må man faktisk gerne, hellere end gerne. Især også de omkring en fortjener at blive rost i ny og næ. Jeg ved fra mig selv af, hvor stor en motivationsfaktor og hvilket boost det kan give at blive komplimenteret for noget man har kæmpet for, eller i det hele taget bare den følelse at blive lagt mærke til – både med ros fra sig selv, men også fra andre omkring en. Forleden dag var jeg på arbejde i FitnessWorld, hvor jeg går hen og spørger en pige, der er ved at træne, hvor hun har købt hendes top henne, fordi jeg virkelig synes den var smart. Og straks kunne jeg se i hende udtryk, hvor positivt det påvirkede hende. Mere skal der faktisk ikke til, og det synes jeg er mega fedt! Så husk nu at rose dig selv, ligeså vel som andre – det går alle glade 🙂
ja

Egentlig så tog det her indlæg en lille drejning fra, hvad planen i første omgang var at skrive om – nemlig at jeg i dag har givet mig selv den største skulderklap længe! FOR JEG LØB I GÅR 5 KM?! Jeg er flyvende og simpelthen bare så glad og stolt (sku) af mig selv! Jeg startede på 3 km, og hadede løb. Jeg kom så på 4 km, og i dag ramte jeg de 5 – amen det er så lækkert!

Med lidt selv-ros og en opfordring til at videregive ros vil jeg ønske jer alle en lækker dag! 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når jeg bliver stor, vil jeg gerne;