Status på projekt under 60 kg

Protein og uren hud?

.. Som overskriften lyder, er min hud og jeg ikke lige altid helt enige om, hvor godt en proteinrigkost er. Mine muskler, min mæthed og mit velværd synes proteinsuplementer, proteinbars og kylling er mega lækkert, men hud er som ikke rigtig enig, desværre.. Da jeg var teenager døjede jeg en del med uren hud, og fik de der udtørrende-piller, der skulle modvirke det – hvilket det også gjorde i høj grad! Min hud var som en baby! Men desværre vendte det til tider gradvist tilbage, muligvis i takt med, at jeg begyndte at styrketræne, og derfor supplerede min kost med proteinpulver. Og hvad den kloge så lige, når man jo gerne vil have begge dele – altså både en ren hud, men også store bøffer? Først og fremmest så skar jeg proteinpulver fra min kost, da min hud åbenbart ikke samarbejder så godt med det. Så var det problem stort set væk. Men da jeg selvfølgelig er typen, der skal pille i alt, var der jo nogle mén efter. Derfor startede jeg denne behandling op med produkter fra Swiss Clinic 🙂
Sættet består af en Skin Roller og en Rejuvenating Serum en  der tilsammen hjælper med producere nyt og frisk hud, samt kollagen, der giver huden mere glans og smidighed.
15216174_10211014208648195_782923674_oSkin Roller;
Denne laver små kanaler i huden, der går ind og “beskader” den ødelagt hud, så kroppens naturlige helingsproces kan ske, og der derved kan blive produceret et nyt lag hud.
Rejuvenating Serum;
Denne hjælper til at stimulere genskabelsen af den nye hud, og påføres efter Skin Rollerne, der forinden har skabt kanaler i huden, så Serummet kan gå i dybden og arbejde.

15215813_10211014208688196_932429875_ovJeg er allerede startet min behandling, og glæder mig til at se hvilke forbedring der kan gøre for min hud. Og selvfølgelig skal jeg nok holde jer opdateret!
I mellemtiden kunne jeg virkelig godt tænke mig at høre, om der er andre, der også har oplevet at deres hud slår ud? Og eventuelt har nogle smarte tricks, der kan modvirke det? 🙂

Indlægget er sponsoreret af Swiss Clinic og indeholder affiliate links

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på projekt under 60 kg