"Julen er mavernes fest"

Når jeg bliver stor, vil jeg gerne;

15205656_10211052329121183_776922227_o

.. Mange ting – rigtig mange ting! Især er der en del jeg rigtig gerne vil blive bedre til. Både med hensyn til min træning, men også i det hele taget generelt. Det er ikke sådan, at det er noget jeg til dagligt går og slår mig selv i hovedet over, at jeg ikke er god nok til, det er mere et motiverende mål, eller noget jeg vil forsøge at arbejde på, og på længere sigt måske være blevet den tand bedre eller stærkere til – både fysiske og lige så vel psykisk.

Koble fra
Jeg er altid som i ALTID online, og mere aktiv på de sociale medier, end hvad der egentlig er nødvendigt. Derfor vil jeg rigtig gerne blive bedre til at være off og lægge min telefon fra mig. Det første skridt i den retning er allerede taget, eftersom jeg har fået anskaffet mig et vækkeur, og nu ikke behøver at vågne via min mobilalarm. Så kan los mobilos sove i køkkenet fremover!

Tage imod ris og ros
Uanset om det er i den ene eller den kaliber, så jeg ikke særlig god til det med hverken ris eller ros. Ros er nærmest den værste. Selvfølgelig er der ikke noget bedre end at få ros, men jeg er simpelthen så dårlig og akavet til at tage imod det. Enten så afviser jeg det straks, ellers vender jeg det til fjollerier. Et “mange tak” kan faktisk være en ganske fin respons, og det er klart noget jeg vil øve mig på at sige.

At styre mit OCD
Jeg er utrolig punktlig og har ærlig talt et lidt stramt forhold til tiden. Som nævnt tidligere planlægger jeg mine uge ned til mindste detalje med klokkeslet og det hele. Noget der kan være utrolig irriterende. Jeg vil derfor vanvittigt gerne kunne være bedre til bare at tage en dag af gangen, og så tage det hele lidt som det kommer.

Opdele mit vasketøj
En lille ting, som jeg bare aldrig kan få styr på. Jeg har samtlige bluser og bh’er, der engang var hvide og nu er grå, bare fordi jeg ikke lige gider til at skiller det ad. Det skal stoppe nu 😛

Variere mine træninger
Jeg synes ofte jeg bare kører de samme øvelser, og de samme muskelgrupper. Jeg elsker nye udfordringer og variationer, så egentlig forstår jeg ikke, hvorfor jeg bare holder mig til det sikre. Det er vel noget med at komme ud af min lille trygge komfort zone – måske jeg skulle kaste mig ud i noget crossfit? 😛

Hvad kunne du godt tænke dig at blive bedre til? 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Julen er mavernes fest"