Dagens træning i Urban Gym

Det har jeg altid i mit køkken

.. Og er noget jeg bestemt ikke kan undvære! Omvendt har jeg også nogle ting, som jeg bestemt ikke kan have i mit køkken – både fordi det er noget, som jeg ikke bryder mig om, men bestemt også fordi, at jeg ved det bare ikke kan blive stående urørt! 😛 Men det tager vi i et andet indlæg. Nu til de ting man med garanti altid vil kunne finde i mit køkken;

veggies

  • Havregryn. Den er altid sikker – jeg elsker havregryn. Både som gryn og grød fordi det bare er så dejlig mættende
  • Æg. Jeg spiser æg hver dag, uden undtagelse. Enten som i en omelet til morgenmad, eller bare rent som en “snack” i løbet af dagen
  • Agurk. Og faktisk gerne flere stykker af gangen. Af en eller anden grund køber jeg næsten en agurk hver gang jeg handler, også selvom der sommetider allerede ligger 1-2 stykker i køleskabet 😛
  • Spinat. Jeg er blevet helt fjollet med spinat, så det er blevet et nyt fast medlem af mit køleskabsindhold
  • Løg. Jeg er fjollet med løg, og tilsætter det til alt. Rå hader jeg dem, men i retter osv, bliver der ikke sparet på det
  • Kylling på frost. Jeg køber altid Bilkas store 5 kg kasse med frosne kyllingefileter, som jeg tilbeder alle af på én gang, og putter i portioners poser til fryseren. Så har man altid en backup klar
  • Frost grøntsager. Igen er vi en tur i Bilka, som ofte kører 10x frostgrønt for xx antal kroner. Jeg er egentlig kørt død i dem, selvom de har mange forskellige, men alligevel køber jeg dem hver gang.. Fordi det bare et let, tror jeg
  • Proteinbar! Jeg har altid gerne 2-3 kasser barspå lageret af gange. Det er bare noget jeg ikke vil løbe tør for. Det er så let sådan lige at tage med på farten
  • Kaffe. Kaffe er mit must om morgenen. Ikke fordi jeg har brug for det koffeinkick – køber dem stort set altid koffein fri, men fordi jeg simpelthen synes det er så hyggeligt at starte sin dag med
  • Mørk chokolade. Sådan lige til en hapser en gang i mellem, eller som smeltet topping oven på varm grød, mums!

Er der noget I bare altid har i jeres køkken, måske af lidt små skøre ting? 😛

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning i Urban Gym