4# formtjek

Av mit hoved

.. Mit stakkels lille hoved! Som jeg kan takke min ikke-eksisterende stopknap for at have fornøjet mig med under hele dagens vagt, som da lige blev forlænge til også at skulle lukke hele biksen ned igen!
Men for pokker – Det var hele festen værd! For søren hvor var det sjovt og festligt bare sådan at slippe alt og bare give sig hen og følge strømmen. Og hvem kan lige holde sig tilbage, når musikken spiller, stemningen er i top, OG der bliver serveret tapas og black tower? Ikke mig i hvert fald 😛
Som nævnt i gårsdagens indlæg, så ligger det sig til sjældenheder, at jeg drikker alkohol. Førhen var helt anderledes, og byture var gerne noget jeg gjorde i hele weekenden, hver weekend. Sådan er det som sagt ikke mere, og det er ikke noget savner. Heller ikke efter en rigtig hyggelig aften som i går. Selvfølgelig er det sjovt at kunne slå sig løs en gang imellem, men derfor er stadig bare ikke lige mig – især ikke her dagen efter 😉
Jeg ved ikke, det lyder også bare for kliché at sige, at jeg er blevet for gammel til det, men et eller andet sted, så har jeg det også sådan. Jeg har taget min tørn da jeg var 15-18 år, og så er det ligesom det. Som tiden ser ud nu, så kan jeg nævne 1000 andre ting, men også kan hygge om i fællesskab end at skulle drikke alkohol sammen, og feste til den lyse morgen. I aftes blev så en lille undtagelse og det var bare så hyggeligt!

billede-uden-titel14976306_10210841077720030_1902123794_o

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4# formtjek