Opskrift på nuddelsalat
.. Som var en del af forrige uges madplan. Jeg smagte retten forleden weekend hos en veninde, og den er bare lige i skabet! Jeg selv er kæmpe fan er sammenkogte wok-retter, men kan til tider godt køre lidt død i det, da jeg stort set altid mixer det sammen af oksekød og frost grøntsager. Så lidt lækkert inspiration ude fra, er altid skønt. Som sagt var det ret så lækkert, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne dele det med jer 🙂
Du skal bruges; (for 4 personer)
- 400g kyllingfilet
- 1 løg
- 4 store gulerødder
- 200g champignon
- 1 squash
- 1 dåse minimajs
- 1 dåse light kokosmælk
- 1 håndfuld frisk spinat
- 1 pakke grove eggnoodles
Til peanutbuttersovsen skal der bruges;
- 3 spsk peanutbutter – jeg brugte denne fra BODYLAB
- Lidt kogende vand
- En sjat fish sauch
Sådan gør du;
Først skæres kyllingen i strimler og steges i en gryde med en masse krydderier efter eget valg og løget. Imens skrælles og skæres alle grøntsagerne i grove stykker og tilsættes efterfølgende til gryden. Ved siden af sættes nudlerne i kog i en anden gryde. Når de er gennemkogt hældes vandet fra, og de blandes sammen med de stegte grøntsager i den anden gryde. Til slut tilsættes kokosolien, og gryden stilles til at simre ved lavt varme, så væsken bliver suget ind.
Imens blandes peanutbutter, fish sauce og det kogende vand i en lille skål, og røres sammen. Mængden af vand afhænger af, hvilken konsistens man ønsker. Nu det hele klar til at servere.
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu