Spørge-runde

Min playliste

c
.. Er faktisk utrolig svær sådan lige at definere rent genre-mæssigt. Jeg er ikke sådan den store musik haj, og hører faktisk ret sjælendt musik, andet end når jeg træner. Hvilket egentlig også er forholdsvist nyt. De første par år jeg trænede hørte jeg aldrig musik for andet end det, der blev spillet i centeret. Hverken under styrke eller cardio. Tanken havde egentlig aldrig strejfet mig, til trods for alle andre gik med deres hørebøffer. Eller jo, jeg havde da afprøvet med de små hvide ipod-dutter i ørene, som bare faldt ud hele tiden, ledningen var i vejen, og vi kunne bare slet ikke sammen, så det fik jeg hurtigt droppet.. 😀
Men en dag skete åbenbaringen, og jeg fik anskaffet mig et par store røde hørebøffer, og afprøvede det der musik, og hold nu op en verden til forskel altså! Det giver virkelig bare lige 10% ekstra – især under cardio. Men nu tilbage til, hvad der så egentlig kommer ud af mine hørebøffer. Som sagt, kan det være en smule svært sådan at sætte i en bestemt genrekasse. Måske udelukkelsesmetoden kan være effektiv?

mn

Det hører jeg ikke;

 • Rock – først og fremmest. Det larm, mine små øre kan ikke klare det!
 • Rap – min kæreste er stor tilhænger af rap-musik, så det er alt vi hører i bilradionen. Mere behøver jeg ikke ad den genre, lad os sige det sådan 😉
 • Instrumental – Det går bare ikke. Jeg skal kunne synge med, hvis ikke højt (det hænder) så i hvert fald, så jeg kan mumle med på det
 • Samme kunstner – Det går bare heller ikke. Der skal være noget variation. Den samme stemme en hel time igennem bliver bare for træls 😛

Så fik vi ligesom det på plads, og alt andet musik er stort set det, som bliver spillet gennem min træning. Nyt som gammelt, dansk som engelsk. Her er blandt andet nogle af de, som rigtig kan få min træning til at sparke røv!

 1. Enrique Iglesias; Duelle El Carozon
  Og så i en engelsk version. Så der fest!
 2. Major Lazer; Cold Water 
  Den kære Bieber! Åh han er dejlig. Generelt har hans album spillet ret meget, da det udkom.
 3. Tove Lo; Cool Girl 
  Sådan lidt en pep-talk sang. Og så er beatet bare fedt.
 4. Cheat Codes & Dante Klein; Let Me Hold You
  Mest fordi jeg hørte den sang så meget da jeg var lille, og så kan man virkelig rigtig synge med, som i på hele sangen 😉
 5. Frankie; New Obsession 
  Og så i en remix udgave, så den altså fed!
 6. Walk The Moon; Shut Up and Dance
  Måske ikke så ny mere, men der er bare et eller andet ved den, som liiiige kan tage træningen til nye højder.
 7. Nik Og Jay
  Bare alle deres sange generelt. Jeg kommer bare aldrig videre fra den del af min teenagertid. De hænger fast, og kan sætte skub i alt! 😀

Så måske vi alligevel kan konstatere, at min genre er en smule poppet og stort set det samme, som der spilles i radioen. Men så går man da aldrig galt i byen.
Hvad er jeres ynglings workout-playliste, jeg er altid frisk på en masse nyt og lækkert inspiration ude fra 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørge-runde