Hokkaido fritter
.. Er uden tvivl det nye! Stort set hele mit insta-feed smider lækre billeder op af Hokkaido, som egentlig er en lille spiselig græskar, der bare smager vanvittig lækker! Og så den jo super oplagt og sæsonpræget nu her, både i forhold til Halloween, og nu til efterår, hvor rodfrugterne vælter frem. Derudover indeholder den lille fætter ikke særlig mange kalorier (20 kcal pr. 100g) men derimod en masse gode vitaminer, som kroppen især også har brug for nu her, når vi går koldere tider i møde. Foruden en masse lækkert indhold, så er den også utrolig mættende, og kan laves til både fritter som her, men også til suppe eller mos – noget jeg klart vil give mig i kast med også 🙂
- ½ hokkaido græskar
- olie
- krydderier – jeg brugte hvidløgsalt og oregano.
Sådan gør du;
Skær græskarren i tynde pomfritlignende strimler og fordel dem ud på en bageplade. Spray dem med olie – jeg brugte kokosolie fra Bodylab og tilsæt de krydderier du ønsker. Stil dem i en forvarmet oven på 200 grader i 30 minutter, eller til de er blevet sprøde i siderne.
Velbekomme 🙂
Øj det lyder da lækkert! Skal helst sikkert prøves ^^.
TheNormcoreRebel