Planke challenge - på 6 forskellige måder

Dagens træning – løb, boksning og planke

cv.. Startede i morges hvor jeg endnu engang fik slæbt mig af sted på en lille løbetur. Ja.. Den er fortsat stadig lille og klemmer sig kun lige over de 3 kilometer, som ærgerlig talt føles som 15 minutter i et rent helved! 😀
Jeg har nu siden start oktober været af sted 4 gange, og det utålmodige menneske som jeg nu engang er, synes det er smadder træls, at det stadig er så mega hårdt! Jeg vil være superløber nu, tak…. 😀 Ej! Selvfølgelig ved jeg godt det tager lidt tid, at komme ind i en rigtig løberytme, især når det ikke er noget jeg har gjort i overhovedet det sidste års tid. Så pt er jeg egentlig okay tilfreds med, at være kommet af sted i det hele taget!

Foruden min løbetur i morges inden en vagt på 10-19, der ligesom skød weekenden i gang med noget af en fest.. Så tog jeg også lige et hurtigt smut ind forbi FitnessWorld efter dagens vagt. Efter en hel dag på job, kan det faktisk være utrolig befriende og afstressende at få trænet. Man bliver træt i kroppen efterfølgende, på en helt anden måde, end som efter en endt arbejdsdag – det kan jeg godt lide.
Nu til dagens træning, der blev til 50 minutters styrke og afsluttet med 10 minutters bokse/planke interval, pyh!

cGod torsdag aften til jer, jeg vil smutte i bad, få noget mad og så på hovedet i seng – i morgen står dagen igen på vagt fra 9-20, så mon ikke det bliver til en hviledag 😉

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Planke challenge - på 6 forskellige måder