Avocadoooo

Udstyret til den perfekte træning

IMG_2165

Billede uden titelkTaske HER  – Protein cookies HER – Bcaa HER

.. Og dermed et kig ind i min træningstaske – der faktisk lige for få timer siden dumpede ind af min dør. Nemlig denne nye lækre sag fra BODYLAB Den har den perfekte størrelse til alt det skrammel en kvinde nu har i sin taske 😛
Jeg bestilte den hjem i går eftermiddags, da jeg så de havde FRI FRAGT og vupti, i dag er den allerede fremme!

mkk

BCAA
Som jeg altid tager under mine træninger for at holde på muskelmassen, men mest fordi det bare smager hammer godt! Især denne med honningmelon – det må være favoritten.

PRE
Er jeg faktisk lige løbet tør for, og glemte faktisk at klikke noget hjem i går, af ren begejstring over tasken.. Typisk – men heldigt der er fri fragt indtil fredag 😛
Pre workout tager jeg før mine træninger, for at få et skud energi. Sommetider 2 scoop blandet med vand, og andre gange bare direkte i munden, hvis det lige skal gå stærkt..

TO DUNKE
Den ene til pre og bcaa, og den anden til vand. Bliver nødt til at holde det adskilt, ellers sidder smagen stadig i dunken når det er vand tid, og så smager det som 10x fortyndet saftevand, og den smag er bare ikke lige mig? 😀

SNACKS ELLER BAR
Bare lige i tilfælde af, hvis nu sulten skulle melde sig, og man står ude midt i ingenting. Jeg hader at være sulten, og har stortset altid min taske på mig, så det jo smart med nogle maddepoter! I dagens anledning har jeg sukkerfrie, lactosefrie og glutenfrie COOKIES, som er Bodylabs nyeste produkt 🙂

VÆGTLØFTER SKO
Til når jeg kører mine ben dage. De hjælper og støtter især de dage jeg kører tungt, og så giver det en helt anden effekt og kontakt når foden er “spændt fast” da skoen er meget robust.

ALMINDELIG SKO
Jaa.. Til de dage jeg ikke træner ben eller dødløfter?
Jeg har utrolig mange sko, men de hvide nike air max, er mine favoritter. De passer ligeledes også til alt slags tøj

STRAPS
Jeg er på det seneste blevet helt tosset med at dødløfte, og forsøger hver gang at slå min rekord, på 2x 120 kg. Men mine svedige hænder svigter gang på gang, og jeg mister grebet hvis jeg ikke er bundet fast. Her hjælper straps mig, så mit fokus kan ligge på at få skidtet op ved korrekt teknik, i stedet for at skulle koncentrere mig om at holde fast i stangen.

BÆLTE 
Er også min gode boddy under dødløft og squat. Den støtter op om lænden under tunge løft og er virkelig guld værd! Min er fra cascall og er en kvinde udgave med huller, så den kan strammes helt ind.

MOBILOPLADER
Telefonen skulle jo nødigt gå død midt i et flex-selfie! 😀
Ej, men den bliver virkelig brugt ofte, og så er der bare ikke noget mere surt, end hvis en mobil går død midt under en træning – i hvert fald ikke, hvis man er typen, der hører musik.

HØRETELEFONER
Kan jeg efterhånden ikke leve uden. De første tre gange jeg trænede op til konkurrence hørte jeg aldrig musik – kun det, der blev spillet i centeret. Men nu kan jeg ikke undvære dem. Jeg selv har nogle store røde trådløse hørebøffer, som jeg er super glade for!

DEODORANT 
Jeg ved godt man er kommet for at svede til træning, men en god skud sports deo inden træning er altså sommetider nødvendigt

KAMERA
Hvis nu muligheden byder sig til at skulle skyde et par lækre billeder, så har jeg faktisk også ofte mit kamera med..

Knus Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Avocadoooo