Overnight Chiagrød

Status på livet lige pt

IMG_0478 (2)

.. Tja, jeg ved næsten ikke hvad er status er lige pt.. For lige ganske kort og opsummere valgte jeg i starten af måneden her, at droppe ud af mit studie på Aarhus Universitet efter 1. og 2. semester – et mere detalgeret indlæg omkring hvorfor er at finde HER. Og siden da har jeg som sagt fået mig et nyt job, som jeg inden start fandt meget brugbart i forhold til, hvad jeg ude i fremtiden har af drømme med hensyn til at opstarte som personligtræner. Det viser sig så bare, efter at have været på mit nye arbejde i 5 dage, at jeg bare slet ikke kan se mig selv siddende der, og 5 dage er allerede alt for lang tid. Nogle ville måske mene jeg ikke har givet det en chance, og måske lige skal falde på plads inden jeg bare kaster håndklædet i ringen, fordi det ikke lige var som jeg havde regnet med. Og tro mig, den tanke har jeg da også selv haft mange gange. At jeg måske bare lige skulle i gang, og så ville det hele blive bedre, jo mere styr jeg fik på alt det nye. Men igen, det var ikke fordi jeg ikke kunne finde ud af det, tværtimod! Allerede på førstedagen blev jeg trukket til side af chefen og fik en stor spandfuld ros, men det rammer bare ikke rigtig én, når man ikke føler sig tilpas.
Jo længere hen vi kom på ugen, jo mindre glædede jeg mig til at tage af sted, og dagene var laaaange! Uret gik nærmest i stå, og selvom arbejdsdagen blot lød på 9.30-16, så føles det som evigheder. Jeg var total baleret når jeg kom hjem, og selv en træning kunne virke total uoverskueligt.. Så faktisk allerede på 3. dagen havde jeg sendt 5 nye jobansøgninger afsted, og ugen efter var jeg til min første samtale, som gav pote.
Så pr. dags dato skal jeg til min anden oplæringsvagt i Idemøbler, som ligger 5 minutter fra hvor jeg bor, og 5 minutter hen til mit andet arbejde i FitnessWorld. Det er helt perfekt, og jeg kan allerede mærke at det bliver så meget bedre! Jeg elsker at være i kontakt med folk, og er et meget åbent menneske, så at skulle hjælpe kunder, der gennem flere år har sparet sammen og nu endelig skal ud og købe hvad de har drømt om, er noget jeg hellere end gerne vil være en del af.

På træningsfronten står det helt anderledes til. Selvom overskuddet i den sidste uges tid ikke rigtig har været til det, da arbejdet simpelthen har fyldt alt for meget, så har jeg alligevel formået at få trænet igennem, så min krop har været helt smadret sidst på ugen – på den gode og jeg-har-virkelig-givet-den-gas måde. Så lækkert!
Jeg er gået tilbage til mit “yndlings-program” der først og fremmest indebærer få gentagelser og tunge kiloer, hvilket måske også er grunden til, at min krop er færdig! 😛
Derudover kører jeg pt mit træningsprogram som et 4-splitsprogram med ben den ene dag, ryg/skulder den anden, bryst/biceps/triceps den tredje og så på fjerde dagen går jeg all in på mit lænd og nedre ryg, da jeg ud fra billeder kan konkludere, at min øvre ryg er for dominerende i forhold til den nedre del. Og foruden det er jeg også total fjollet med dødløft, så at have en hel træningspas, hvor det er i fokus er virkelig luksus!
I forhold til cardiodelen skal det virkelig strammes an! Mit ih og åh så fine mål om at skulle ud og løbe i oktober og stille og rolig være i gang med at “træne” op til det (indlægget kan læses her) , er gået helt i vasken.. Hånden på hjertet har jeg ikke været af sted en eneste gang siden, og det er virkelig bare ikke godt nok. Jeg har undskyldt mig selv med, at jeg jo var begyndt at cykle til arbejde (15 km i alt) op af bakke hjemad, vel og mærket.. Men nu da mit nye arbejde ligger lige rundt om hjørnet tæller den cykeltur vist ikke med mere, så nu er undskyldningerne sluppet op, og jeg skal i gang, færdig!! 😛

Men alt i alt, så er jeg stadig velfungerende og det hele kunne se meget værre ud! Flere havde bare spurgt ind til, hvordan det gik efter jeg havde valgt at prøve nye veje i stedet for studiet, så derfor ville jeg selvfølgelig gerne dele min tanker og erfaringer. For det faktisk ikke helt så let, som det egentlig lød til inde i mit hoved, da jeg begyndte at lege med ideen omkring, hvad det kunne blive til, uden en bachelor i Idræt. Men jeg har taget skridtet ud i det usikre, og forsøger nu at finde balancen igen.

Må I alle have en rigtig dejlig dag, og gør lige præcis det, der gør jer glade! 🙂

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overnight Chiagrød