Overnight Chiagrød
.. Er endnu en lækker og utrolig nærende energikilde til morgenmads ideerne! 🙂 Og som overskriften lyder sparer det dig en masse tid om morgenen, da grøden laves aftenen før. Hovedingrediensen i grøden er her Chiafrø.
Chiafrø er små glutenfrie sorte korn, der er spækket til med en masse fibre og samtidig er meget rig på omega 3 – faktisk indeholder de 8x så meget mere omega 3, end der findes i laks, så det noget af en omgang! 😛
Chiafrø kan også bruges i rigtig meget bagværk, men i denne omgang blev de brugt til dagens morgenmad;
Du skal bruge;
- en spsk økologisk chiafrø
- 3 spsk skyr – jeg brugte vanilje fra Cheasy
- Topping; jeg bruge mango, sukkerfri müsli, mandler og peanutbutter
Sådan gør du;
Frøene og skyret blandes sammen i en skål eller bøtte – helst med låg. Efterfølgende stilles den i køleskabet natten over, og den efterfølgende morgen kan der tilsættes lidt vand, hvis grøden er blevet for fast. Nu kan den toppet med hvad du ønsker.
Velbekomme 🙂
Ingen kommentarer endnu