Gulerødder, der booster din forbrænding

Hvor tit spiser jeg slik?

IMG_2393

.. Puhaaaa, hvis det stod til mig selv, og det ikke lige satte sig på sidebenene, eller gav den væmmeligste mavepinde – så gjorde jeg det gerne hver dag! 😀
Men på grund af overstående.. Så forsøger jeg at holde det til weekenden, og her tæller fredag for det meste med 😛
Ærlig talt, så er jeg en kæmpe slikmund og jeg elsker slik, virkelig! Bland selv slik er som et slaraffenland og min mund kan løbe helt i vand bare ved tanken. Og det er ikke bare noget slik jeg godt kan lide, ej nej – det ALT slags slik. Vingummi, lakrids, surt, sødt, saltet, hårdt, blødt osv! Derfor ender det også med, at posen bliver fyldt.. Og eftersom jeg desværre ikke ejer en stopknappe, så bliver hvert et stykke også spist rub og stub, og heraf kommer så de omtalte mavekramper.. Men gang på gang laver jeg samme dumme fejl, og jeg lærer det simpelthen aldrig – det er alt eller intet, åbenbart 😀
Jeg har det lidt sådan, at eftersom mine planer inden for den nærmeste fremtid ikke inderholder en konkurrence, eller en anden form for diæt, så ser jeg ingen grund til at skulle udelukke noget i min hverdag, som giver den glæde, slik og hyggen bag nu engang giver. Efter min mening skal der være plads til en stor slik i ny og næ – også selvom det ikke lige er lørdag. Bare det ikke tager overhånd 😉
Jeg kan godt lide, at jeg i løbet af ugen har en sund og aktiv hverdag, og på den måde har “gjort mig fortjent” til at slappe af og hygge mig i weekenderne. Den fordeling fungerer rigtig fint for mig.
Hvor tit spiser I slik? 😛

God weekend
Knus Rikke

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerødder, der booster din forbrænding