Vokseværk til måsen

Æggekage med spinat og laks

.. Er utrolig nemt at lave og dejlig mættende. Derudover er fordelingen af macros også helt perfekt, med det høje proteinindhold grundet æggene og laksen, der samtidig også indeholder en masse gode fedtstoffer og omega 3. Spinaten bidrager ligeledes også til proteinindholdet, og ordet “Skipper skræk” beskriver nok dens superfood egenskaber ret godt 😉

c

Du skal bruge; (for 3 personer)

  • 225g laksfilet
  • 6 æg
  • 1½ dl mælk – jeg brugte minimælk
  • 1 tsk salt og lidt peber
  • 100g spinat – jeg brugte frisk, men frossent kan også bruges
  • 6 små tomater
  • ristet rugbrød som tilbehør

m

Sådan gør du;
Steg først laksefileterne på en middelvarm pande i små 5 minutter på begge sider. Imens laksen passer sig selv, piskes æggene sammen med mælken, saltet og lidt peber. Spinaten skylles derefter og tomaterne skæres i halve. Laksen tages nu af panden, og æggemassen hældes på. Efterfølgende fordeles spinaten, tomaterne og den smuldrede laks over æggekagen. Lad den står og stege i 10 minutter – gerne med låg på. Her brugte jeg en stor tallerken. Efter de 10 minutter satte jeg panden i en forvarmet ovn på 200 grader i ydereligere 10 minutter. Mums!

Velbekomme 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vokseværk til måsen