Jamen, må du godt spise det??

8 tip til hvordan du undgår at putte de forkerte ting i indkøbsvognen

Billede uden titel

.. I forlængelse af tidligere indlæg om 11 tip til, hvordan man taber sig – kommer her ydereligere et indlæg, der kan hjælpe godt på vej mod et vedvarende vægttab. For størstedelen falder desværre allerede i fælden i det øjeblik, hvor madvarene og kosten skal vælges – nemlig i supermarkedet. Det korte af det lange er, køber du ikke usunde sager, spiser du dem heller ikke, men det kan nogle gange godt være lettere sagt end gjort.. Derfor har jeg listet 8 gode fif op her forneden , der måske kan hjælpe lidt;

Køb ind når du er mæt
Vi har ofte en tildens til at fylde kurven med alt muligt impulsivt – og for det meste af den usunde slags når vi er sultne. Handel derfor ind, når du er mæt. Så sparer du også de ekstra penge 😉

Minimer dine indkøbsdage
I stedet for at handle ind hver dag, så få det hele klaret 1 gang i ugen. Så der mindre chance for at købe noget, du egentlig ikke har brug for.

Skriv en indkøbsliste 
Så køber du hverken for lidt eller for meget.

Lav en madplan
I forlængelse af ovenstående kan det være smart med en madplan. Igen, så køber du kun ind til det, der skal bruges ugen frem.
Jeg vil inden længe lavet et indlæg, omkring en eventuelle madplan.

Køb frugt og grønt
Hvis sulten og sukkertrangen alligevel skulle melde sig undervejs. Så drop slikhylden og køb et æble i stedet for. Æbler og alle andre frugter indeholder frugtsukker, der er væsentlig sundere end det sukker, der findes i slik.

Læs bagpå varene 
Og lær dem at kende. Selvom at etikken bagpå markerer, at der er et højt proteinindhold, så vær også altid obs på fedtindholdet. Lightprodukter her, ville være en fordel, da proteinindholdet er vedligeholdt, mens fedtindholdet er halveret.

Drop færdigretterne 
Der er altid tilføjet alverdens andet, end det du egentlig lige har brug for, både usundt fedt og sukker. Omvendt er de også væsentlig lavere på fibre og protein

Køb farverige grøntsager
Da en farverig tallerkenfuld grønt både fylder og ser ud af mere, end for eksempel brød, pasta eller kartofler. Derudover holder det også kroppen mere mæt og øger din forbrænding

Undgå langtidsholdbare madvarer 
Der er oftest tilsat en masse tilsætningsstoffer, for at forlænge holdbarheden, og det kan få kroppen ud af balance.

Jeg håber, at overstående har givet nogle gode retningslinjer og været en hjælpende hånd, næste gang turen går til supermarkedet.
Ha en dejlig mandag 🙂

 

signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jamen, må du godt spise det??