Morgengrød på 10 minutter

Good shoes take you good places

.. Som blandt andet en tur ned i fitnesscenteret, eller på en frisk løbetur. For hvad er mere motiverende end et par nye lækre sneakers? Jeg selv er mega Nike-fan, og har samlet de, som helt sikkert gerne måtte blive en del af min lille samling!

4

1/ Nike Air Max 2/ Nike Kwazi 3/ Nike Air Presto
4/ Nike Free Run 5/ Nike Air Huarache 6/ Nike Roshe NM FlyKnit

 

1 – Det første par er altid en sikker vinder!
Jeg har en svaghed for NikeAir Max, ærligt.. Jeg synes de har mega attitude og lidt badass agtig, men samtidig er der et eller andet piget over dem? Dem fik jeg solgt virkelig godt.. 😀
Men det peachfarvede/laksefarvede par hér er da vildt lækre!

2 – Måske lidt i forlængelse af de overstående par, synes jeg i den grad også at Kwazi parret er super fede! Måske mere til hverdagsbrug en lige en direkte træningssko, og så i hvid – praktisk uden lige!

3 – Det tredje par minder mig lidt om Ultra boost fra adidas, som jeg egentlig også synes er ret fede! Og den lille detalje med Nike-logoet i sålen, er ret cool.

4 – Jeg har længe kigget efter et par enkle sorte par Nike-sko, der kunne bruges til hverdag fremfor træning. Og her er Nike Free Run et ret godt bud. Enkle, men stadig fede.

5 – Det næste par er Huarache udgaven, et forholdsvist nyt medlem i Nike-familien- et medlem jeg havde det ret svært med, at byde velkommen.. I første omgang kunne jeg virkelig ikke se det smarte i dem, men efter noget tid, var de egentlig ret fede, og måske jeg er gået hen og blevet ret vilde med dem! Et par i turkise ville i hvert fald ikke være helt dårligt!

-Det sidste par er en anelse uden for kategori, men jeg synes egentlig at den grønne farve er total frisk! De kunne helt klart peppe et kedeligt sort sæt træningstøj op.

Hvilken er jeres favorit?
Knus Rikke

(Affiliate links)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgengrød på 10 minutter